Anders Coisbo
Historien bag

The Man Behind

Når The Man Behind brygger øl, er han drevet af passion for den gode smag og lysten til at give forbrugerne sanselige smagsoplevelser. Han søger perfektion og anerkendelsen i folkets dom. Og elsker, når folk falder på halen over en af hans velsmagende øl.

Sådan har det været, siden den uddannede politimand Anders Coisbo i 2007 stod i sin garage og bryggede juleøl i en 15-liters gryde. Dengang var det mest for hyggens skyld, og bryggen blev begejstret drukket af Coisbos kollegaer på politigården i Odense, men deres begejstring gav den fynske brygger mod på mere. Gryden blev erstattet af en 50-liters gruekedel, der blev suppleret med en diplombryggeruddannelse på Den Skandinaviske Bryggerhøjskole, og siden har hans øl vundet priser fra København til Barcelona og fra Kentucky til Dublin.

Opskriften er lige dele perfektion, passion og fornemmelse for de bedste råvarer og dedikation til kvalitet og teknisk gennemførte øl, som falder i forbrugernes smag. Det er det, han kan; brygge kvalitetsøl, som smager fantastisk, for Anders Coisbo elsker nemlig at nørde med forskellige smage og er en mester til at sætte smagsnuancer sammen, så det ender med store øloplevelser for forbrugerne. Og så er han drevet af legen, kunsten og den svære balance mellem malt, humle og gær.

The Man Behind er ildsjælen og ølnørden Anders Coisbo. Hjertet banker for at brygge det bedste craft beer i Danmark og for at give os alle sammen muligheden for at opleve hvor store oplevelser, øl rummer, når det er brygget med kærlighed, omsorg og præcision. Oplevelserne serverer The Man Behind i sine bryg, nogle af dem lavet sammen med kendiskokke – og selv om gryden i dag er erstattet af et funklende, moderne bryganlæg, er han stadig en af landets dygtigste bryggere, og passionen er den samme, som den altid har været; passionen for den gode smag.