Skip to main content

Ølsmagning – et event der bringer folk sammen.

Vi kommer gerne ud og fortæller om rejsen og historien bag drikkevarerne. Forbered dig på en sjov og spændende dag eller aften og godt selskab.

ølsmagning

Åbne events

Tilmeld dig en af vores planlagte smagninger, og kom med til en hyggelig dag med god stemning. Begrænset antal pladser til hvert event. Tilmeld dig på Facebook.

fra 150,- pr. pers.

Private events

Vi tager gerne ud og laver en privat ølsmagning for jer. Det kan være i privat regi, arrangement eller som et firma event. Kontakt os for priser og booking.

Kontakt for pris

Udvalgte produkter fra shoppen

Det siger kunderne om vores smagnings events

“Det var en fed aften der gik over i historien, med masser af lækre øl, gode fortællinger med masser af humor og højt humør. Kan virkelig anbefales!”

Bent Karlslunde

“Jeg var med på en af rundfarterne på Odense Å, hvor vi under sejlturen smagte flere af varianterne fra The Man Behind. Jeg fik hurtigt en favorit, nemlig #02 med hyldeblomst. Snakken gik og der var god stemning. Det er bestemt ikke sidste gang jeg tilmelder mig Ølsmagning!”

Anita V. Andersen

“Vi har haft ølsmagning som et lille event indslag til en firmafest. Det viste sig, at være en rigtig god idé, da stemning hurtigt blev rigtigt god efter indtag af de gode øl han havde med. Kan klart anbefales.”

Victor Mikkelsen

Booking

Kontakt os for mere info omkring booking af smagning. Din henvendelse er ikke bindende.

  • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.